Storfe 2023 − påmelding er åpnet!

(07.03.23) Storfe 2023 arrangeres på Scandic Oslo Airport, Gardermoen, 9. - 10. november. Nå kan du melde deg på, og prisen er omtrent den samme som sist.

Hovedkomiteen for Storfe 2023

Hovedkomiteen for Storfe 2023 består av (fra venstre): Elisabeth Kluften i Nortura, Erik Brodshaug i Tine, Rune Lostuen i Felleskjøpet Agri, Agnete Børresen i Geno, Jan Ferstad i NLR og Per-Sigve Lien i Tyr (med på skjerm).

Arrangørene er de samme som har stått bak de tre foregående storfekongressene i 2013, 2016 og 2019: Felleskjøpet, Geno, Norsk Landbruksrådgiving (NLR), Nortura, Tine og Tyr.

Påmelding

– Det er begrenset antall rom på hotellet, så vi oppfordrer derfor til å dele rom. Det er både sosialt og billigere, sier leder i arrangementskomiteen Rune Lostuen i Felleskjøpet Agri. Han er fornøyd med at vi klart å holde prisen omtrent på samme nivå som for Storfe 2019.

Prisen for full pakke er:

  • Enkeltrom kr 3889,- per pers.
  • Dobbeltrom kr 3524,- per pers.

NB! Du betaler med kort ved påmelding.

Du melder deg på her ved å velge overnatting, hvis det er aktuelt, samt om du skal delta på festmiddag eller ikke. Basert på dine valg så kommer prisen opp. Etter at du har lagt inn din bestilling, og betalt får du en bekreftelse på e-post med dine detaljer.

Se mer på Storfe 2023

Faglig og sosial møteplass storfebønder

Storfekongressen har blitt en etablert møteplass for aktive storfeprodusenter, rådgivere, fagpersoner og tillitsvalgte i landbruket. Sist var det 600 deltakere over to dager på Gardermoen.

− Vi har med oss erfaringene fra Storfe 2019 i arbeidet med å lage et skreddersydd arrangement for storfebønder i hele landet, sier Rune Lostuen i Felleskjøpet Agri. 

Programkomiteen, ledet av Erik Brodshaug i Tine, sier at målet er å være mest mulig aktuelle i november 2023. Det legges opp til fire parallelle fagprogram med felles åpningsforedrag og avslutning.

Som tidligere skal kongressen ha et høyt faglig nivå, samtidig som vi skal skape en møteplass for bondens samarbeidspartnere og leverandører innenfor fôring, innredning, utstyr, slakteri, foredling, finans og forsikring.  

Og tradisjonen tro blir det festmiddag med god, norsk mat, underholdning og dans.

Følg Storfe 2023 på Facebook.com/storfe2023