Aktuelt - Storfe

 • Norturas nye digitale tjeneste – Min side

  Min side er under oppbygging, og løpende lanseres nye løsninger. Min side fungerer og på mobil. Tjenester i Min side er innmelding av småfe og gris til slakt, kjøp/salg og direktelevering av livdyr, og mine leveranser. De midlertidige løsningene finner du lenker til nedenfor.

 • Min side – gjennomgang av ny nettløsning livdyr

  (15.03.23) Siden høsten 2022 er nye løsninger kommet på plass i Min side for kjøp og salg av fôringsdyr, avlsdyr melk/kjøtt, smågris og avlsdyr gris. Løsningen for avlsdyr gris er ennå noe ustabil. Bli med livdyrsjef Odd Finnesand på en gjennomgang av løsningene i et lavterskel Teams-møte.

 • Prisløyper engrosprisendringer 1. halvår 2023

  (Oppdatert 15.03.23) Konsernstyret i Nortura fastsatte 18. oktober planlagt gjennomsnittlig engrospris for gris, lam og egg for 1. halvår 2023. Det er satt opp følgende prisløyper for å ta ut de vedtatte prisene. Merk at dette er engrospriser, og avregningsprisene *) ikke vil være de samme. For å oppnå et prisuttak for gris i 1. halvår 2023 mest mulig i samsvar med Planlagt gjennomsnittlig engrospris, settes engrospris opp med kr 0,20 per kg fra mandag 10. april.

 • Storfe 2023 − påmelding er åpnet!

  (07.03.23) Storfe 2023 arrangeres på Scandic Oslo Airport, Gardermoen, 9. - 10. november. Nå kan du melde deg på, og prisen er omtrent den samme som sist.

 • Siste prisendring og prisprognose storfe

  (24.02.23) Avregningsprisen for ung okse, kvige og kastrat går ned med kr 2,31 pr kg, ung ku, ku og okse med kr 2,50 pr kg fra mandag 27. februar. Endringen skyldes redusert engrospris og økt omsetningsavgift, og er ihht prisløypa. Med unntak fra ungokse, kvige og kastrat blir nedgangen 19 øre mindre enn oppsatt prisløype grunnet økt hudverdi.