Aktuelt - Organisasjon

 • Behov for å levere andre storfe enn det som opprinnelig var innmeldt

  (Sist endret 29.09.22) Fra tid til annen kan det være behov å bytte ut innmeldte individer med andre dyr. Av hensyn til ønske om effektiv bruk av arbeidstid henstiller vi om at bytting holdes på et minimum, vi vil gjerne være så effektive som mulig for å holde våre kostnader for deg som bonde nede.

 • Fårikålens festdag!

  (29.09.22) I dag er fårikålens festdag! Hvert år feirer vi Norges nasjonalrett med sin egen festdag, og det er alltid den siste torsdagen i september.

 • Nortura gjør tiltak for å ruste kyllingproduksjonen for fremtiden

  (28.09.22) Konsernstyret vedtok i dag etablering av et nytt slakteri for kylling på Røra i Trøndelag. Satsingen kutter kostnadene med en fjerdedel og innebærer at Nortura vil slakte kylling i Trøndelag fra 2024, mens slaktingen i Elverum blir flyttet til Hærland i Østfold.

 • Vi har startet utrullingen av Norturas nye digitale tjeneste

  (Oppdatert 27.09.22) I tiden som kommer lanserer vi fortløpende nye løsninger for deg som driver med dyr. Alt bygges på den samme plattformen som er laget for å gjøre ting enklere for deg. Først ute er innmelding av småfe, og innmelding og bestilling av fôringsdyr. De midlertidige løsningene finner du lenker til nedenfor.

 • Ny slaktelinje i drift i Tønsberg

  (26.09.22) Onsdag 21. september var det offisiell åpning av ny slaktelinje for gris ved Nortura Tønsberg. Dette gjør anlegget til hovedanlegg for svinekjøtt på Østlandet. Det nye anlegget er modernisert og legger til grunn for en mer bærekraftig drift og skaper nye arbeidsplasser i området.