Aktuelt - Organisasjon

 • Vi håper du deltar på medlemsundersøkelsen

  (29.11.23) Nortura gjennomfører nå en undersøkelse for å undersøke hvor tilfreds du som Norturaeier er med oss på ulike områder. Undersøkelsen som du vil motta på e-post tar ca. fem minutter. Vi håper du vil gi oss tilbakemelding!

 • Livdyrmarkedet per november – rimelig grei balanse på fôringsdyr

  (28.11.23) – Svært god tilgang av fôringsdyr så langt gjør at totalmarked for fôringsdyr balanserer rimelig greit så langt i hele Nortura. Vi har områder med både over- og underskudd, og diverse kategorier som fôringskviger er med å danne noe regionale overskudd, sier fagsjef livdyr i Nortura, Odd Finnesand.

 • Nytt eierskiftekurs januar 2024

  (28.11.23) De digitale eierskiftekursene fra TINE Rådgiving og Nortura blir raskt fulltegnet, og nå tilbyr vi nye kurs allerede på nyåret. Du kan delta på dag- eller kveldstid.

 • Innmeldingsfrister slakt og livdyr før jul

  (Oppdatert 27.11.23) Det er et behov for å framskynde innmeldingsfristen for slaktedyr og livdyr i forbindelse med jul og første uke på nyåret. Innmelding på Min side eller på telefon til Nortura Medlemssenter, tlf. 955 18 400.

 • Husk brøyting og strøing for å gi gode kjøreforhold for dyrebilen

  (23.11.23) Over store deler av landet er det nå snø- og isveier. Selv om de fleste er flinke til å sørge for gode og trygge veiforhold minner vi om at alle har et ansvar for at dyrebilen- eller eggbilen kommer trygt fram. Vurderer sjåførene sikkerheten for dårlig må de rett og slett snu.