Nyhetsartikler - arkiv 2022


For nyheter og pressemeldinger fra Nortura SA – se nortura.no

 • Ungdyrkåring i Nortura

  (30.10.23) Ungdyrkåring av kviger og okser er en objektiv vurdering av enkeltdyr i egen besetning for å rangere avlsdyr etter bestemte kriterier. Disse baserer seg på vektregistreringer, måling av kjøttfylde og fett med ultralyd, samt en eksteriørvudering. Dette gir videre muligheter for å velge ut de beste dyra i egen buskap til videre avl eller eventuelt livdyrsalg.

 • Resultatlønnen i Nortura

  (23.12.22) Kjære Norturaeier! Den siste tiden har det vært en diskusjon rundt den resultatbaserte lønnsmodellen til konsernledelsen.

 • Gilde – Jul 2022

  (07.12.22) Trenger du inspirasjon til julelunsjen, julemiddagen, om du skal ha venner eller bare fornye deg noe til årets julemiddag? Du finner mye inspirasjon på Gilde.no.

 • PRIOR Hvit Jul 2022

  (29.11.22) PRIOR Hvit Jul er et samlet konsept i Norgesgruppens butikker som strekker seg over flere kategorier, som inspirerer til å ta litt sunnere og ikke minst smaksrike valg i høytiden.

 • Mine leveranser «slakteweb» på Min side

  (Oppdatert 28.11.22) Mine leveranser, populært kalt «slakteweb», er tilgjengelig på Min Side i Nortura. Vi har midlertidig begrenset datautplukk på Min side – gjelder Mine leveranser!