Hvor finnes produktene?

Her har vi en oversikt på noen av våre nyheter og "listingen" på enkelte av våre produkter, altså hvilke kjeder som tar inn våre produkter i sine butikkhyller.

Det er opp til de ulike butikkene og kjedene å bestemme hvilke varer de ønsker i sine butikker. Det betyr at utvalget i ulike butikker vil variere noe, ut fra hvilke bestillinger og avtaler de har valgt. 

Listing betyr at produktet skal finnes i butikk/kjede.

Frivillig listing betyr at produktet er tilgjengelig for butikk/kjede å bestille. Er ikke produktene listet, er de ikke tilgjengelig å bestille inn.

 • Gildes største pølselansering noensinne

  (23.02.22) Kvalitet er stikkordet når Gilde slår på stortromma og lanserer en helt ny serie av spesialpølser. Pølsene, som har fått navnet Pølsemakerens Beste er utviklet av Gildes egen pølsemaker Lasse Fossum, som har stor lidenskap for gode pølser.

 • Julemattrender og tradisjoner fra Gilde og Prior

  (18.11.21) Gilde er julematmerket for de aller fleste nordmenn, ifølge en undersøkelse Ipsos har gjennomført for Nortura. Omkring i landet jobbes det nå iherdig ved Norturas fabrikker med å lage god, tradisjonsrik julemat til det norske folk.

 • Enkle, sunne og gode høstnyheter fra Gilde og Prior

  (20.09.21) Hverdagen vender sakte tilbake og behovet for enkle, sunne og gode måltider er blitt enda viktigere under pandemien. Supersprø TexMex pinner og panetter av magert svinekjøtt, smaksrike rett-i-ovnen måltider og kyllingeservelat med mindre fett og mer protein er noen av nyhetene denne høsten.

 • Nytt til grillen fra Gilde og Prior

  (23.04.20) Hørt om flatbird, grillplanke og grillkobra? Eller har du noen gang testet bøkerøkt biff, kalkunvinger eller burger av får? Nortura lanserer i disse dager et mangfold av spennende grillprodukter.

 • Spennende produktnyheter fra Prior

  (07.02.20) Uke 8 er det et nytt "lanseringsvindu" i markedet – og fra Prior kommer det flere spennende nyheter. Våre Prior-produkter finner du enklest i Norgesgruppen.