Nortura PROFF kåret til årets leverandør av GRESS-gruppen 

(14.09.21) – Det var en glad gjeng som mottok prisen som årets leverandør for 2020 til GRESS-gruppen. En solid laginnsats av alle i Nortura PROFF og viser at vi sammen har vært sterke i en krevende tid, sier Kari Elisabeth Langbraaten, senior kjedesjef i Nortura PROFF. 

Nortura PROFF-gjengen fra venstre: Morten Jakobsen Fossmo (kjedesjef), Tonje Nedrud (salgskonsulent), Kari Langbraaten (senior kjedesjef) og Sondre Nygaard (kjedesalgssjef). 

GRESS-gruppen er en av Norges største innkjøpssammenslutninger i storhusholdning og er eid av Scandic Hotels, Radisson Hotel Group og Compass Group Norge. I tillegg har de medlemmer som Hurtigruten, Norlandia, SSP, Gate Gourmet, Torghatten og O´Learys. Som en av de aller største aktørene i bransjen, er de en svært viktig samarbeidspartner for Nortura PROFF.  

– Nortura PROFF er hovedleverandør til GRESS-gruppen på egg og hvitt kjøtt. I tillegg har vi akkurat landet en avtale om julemat, slik at vi også skal levere ribbe og pinnekjøtt til Gress julen 2021, sier Langbraaten.  

– Vi er veldig stolte over å motta prisen – og det er en skikkelig opptur for oss etter en lang, tøff coronaperiode. Jeg ønsker å takke både GRESS-gruppen, samt alle i Nortura PROFF som gjør en skikkelig god jobb – hver eneste dag!  

Prisen som årets industrileverandør 2020 er basert på undersøkelse blant GRESS-gruppens driftssteder hvor følgende kriterier er lagt til grunn. At leverandøren er: løsningsorientert, nytenkende og innovativ, kvalitetsbevisst, dyktig på oppfølging og service, opptatt av produktutvikling, oppfølging av GRESS-nett, tar samfunnsansvar, og støtte til kundene under pandemien. 

I sin begrunnelse skriver GRESS «Vinneren er en leverandør som holder høy kvalitet på produktene. Arbeider strukturert med innovasjon. Har en god evne til å snu seg rundt, bistå brukerstedene og finne løsninger ved utsolgt situasjoner. Ansatte på brukerstedene er glad i denne leverandøren som har vært en trofast leverandør i mange år.» 

Relatert informasjon (ekstern)