Gilde juleribbe med terningkast 6!

(09.12.21) Gilde juleribbe får terningkast 6 i Dagbladet sin test av julematen.

For en svor! Dette er en av de peneste ribbene i testen, svoren har poppet ordentlig, og vi gleder oss til å smake på den bare ved å se den. Den ser saftig og god ut, med en god fordeling fett og kjøtt, skriver de.

Gilde ribbe kommer i variantene filetribbe, tynnribbe, familieribbe, juleribbe og ekstra kjøttrik ribbe. Ribbe fra Gilde finnes i de fleste butikker.

Hvordan få den beste ribba?

Et godt resultat starter med råvaren. Se etter ribbe med fettlag på minimum en halv centimeter mellom svoren og kjøttet. Det er også en fordel at fettet er jevnt fordelt.

Gilde sin nettside finner du en ribbeguide til perfekt ribbe med sprø svor, tips til tining, steking og oppskrifter på tilbehør.

Pinnekjøtt med 5'er!

Urøkt pinnekjøtt fra Gilde fikk terningkast 5 i test i Dagbladet 12. november.

Pinnekjøtt fra Gilde er en viktig del av det store julemåltidet mange steder i landet så dette er vi stolte av.

Relatert informasjon (ekstern)