Nyheter - Alle nyheter
Du finner også nyhetsartikler under "Siste nytt" på dyreslagene som er spesifikke for hvert dyreslag. Ellers er et godt tips å logge inn og besøke fagbibliotekene om du er ute etter fagartikler.
Du finner også nyhetsartikler under "Siste nytt" på dyreslagene som er spesifikke for hvert dyreslag. Ellers er et godt tips å logge inn og besøke fagbibliotekene om du er ute etter fagartikler.
(Oppdatert 28.02.25) Returslakt er en ordning som er etablert for å gi deg som produsent muligheten til å ta hjem eget slakt til forbruk i egen husholdning.
(26.02.25) Er du oppdatert på siste informasjon om blåtunge og frivillig vaksinering? Det har vært flere møter, både fysiske og på Teams i det siste. Vi har nå lagt ut et opptak fra et av møtene.
(21.02.25) Tallefjøs og mange dyr til tross. Ammekuprodusent Håkon Marius Kvæken fra Løten har gode rutiner på hvordan han skal levere rene dyr til slakt til Nortura.
(14.02.25) Til tross for sterke kommersielle prestasjoner på flere områder i 2024, preges årsresultatet av fortsatt omstilling og høyere driftskostnader.
Nortura SA er et resultat av fusjon mellom Gilde Norsk Kjøtt BA og Prior Norge BA i 2006. Nedenfor finner du årsmeldinger for de siste 5 årene.
(14.02.25) Ferdigretter av høy kvalitet, nye tilskudd til populære produktserier og flere helt nye produkter – nå er nyhetene på vei ut i butikkene.
(13.02.25) Nortura har avregnet kvantumstillegg for 2024 for gris, småfe, storfe og egg. Utbetaling av kvantumstillegget vil skje fredag 14. februar.
(06.02.25) Nortura og andre produsenter tilbakekaller flere ulike egg. Grunnet feil hos fôrleverandør, Felleskjøpet, kan noen av eggene ha et forhøyet nivå av vitamin D. For høyt inntak av vitamin D kan være helseskadelig. Forbrukere som har kjøpt de aktuelle eggene bes om å kaste eller returnere dem til butikk.
(04.02.25) Under Rapporter på Min Side er nå avregningssammendraget for dine leveranser til Nortura i 2024 tilgjengelig.
(Oppdatert 29.01.25) Her gir vi deg en forklaring på slakteoppgjør, eller avregning på gris, storfe og småfe. Avregningen er "kvitteringen" du som produsent får fra slakteriet når du leverer slaktedyr.