Aktuelt - nyhetssaker

Aktuelt stoff spesielt for eierorganisasjonen og tillitsvalgte.

 • Svebestad gjenvalgt på årsmøtet

  (Lillestrøm, 10.04.14, oppdatert 23.04.14) Sveinung Svebestad ble igjen gjenvalgt som styreleder i Nortura på årsmøtet på Lillestrøm torsdag 10. april. Kari Redse Håskjold ble gjenvalgt som nestleder.

 • Årsmøtet i Nortura

  (Lillestrøm, 10.-11. april 2013) Årsmøtet i Nortura var preget av fremtidstro og begeistring etter det historisk gode resultatet. Men etter feiringen legger konsernsjef Arne Kristian Kolberg umiddelbart laurbærene i skapet og maner til nøkternhet.

 • Svebestad gjenvalgt

  (11.04.13) Sveinung Svebestad ble som forventet gjenvalgt som styreleder for en ny periode – ellers bar også valget preg av harmoni i organisasjonen og valgkomiteen fikk full backing på alle punkt i sin innstilling overfor Årsmøtet.

 • Stor utskifting i Norturastyret

  (24.01.13) Hans Kristian Heum fra Vestfold, Einar Høstbjør fra Østfold og Elisabeth Hoff Aarstad fra Hedmark har alle gitt beskjed om at de ønsker avløsning i styret i Nortura på kommende årsmøte. Valgkomiteen er godt i gang med jakten på tre nye styrerepresentanter.

 • Gjenvalg på årsmøtet

  (29.04.11) Årsmøtet ga fornyet tillit til hele konsernstyret i Nortura SA med styreleder Sveinung Svebestad og nestleder Einar Høstbjør i spissen.