Profilklær fra Nortura

(Oppdatert 10.05.22) Nortura SA har avtale med Bekken & Strøm AS som gjør at du som Norturaeier kan kjøpe blant annet rimelige kjeledresser, jakker, sko, andre profilklær- og produkter direkte fra nettbutikken.

Nortura profilklær

Logg inn og velg "Mine avtaleprodukter" øverst til venstre på siden til Bekken & Strøm. Avtaleproduktene har en svært fordelaktig pris. Du kan også handle varer ut over det du finner i avtaleproduktene – både barne- og damemodeller, og få de profilert med Nortura-logo. Det er et godt utvalg å velge mellom blant de rundt 120 avtaleproduktene til Nortura.

Registrere deg som kunde

Om du vil handle i nettbutikken så må du første gang registrere deg som kunde hos Bekken & Strøm.

Logg inn Bekken & Strøm

Registrering/innlogging kjøp: www.bekkenstrom.no

Husk avtalekoden arutron (se også lenken under) og ditt foretaksnummer (org.nr)!

» Oppskrift på hvordan du registrerer deg med avtalekode (pdf. 603 kb)

Det kan gå inntil en virkedag før du får en tilbakemelding på e-post for å aktivere din konto.

Mine avtaleprodukter

Avtaleproduktene til Nortura finner du under "Mine avtaleprodukter" øverst til venstre på siden til Bekken & Strøm etter du har logget inn. Oversikten under er kun en visning av avtaleproduktene!

Visning av nettsiden

For å bestille eller se nærmere på avtaleproduktene må du logge inn i nettbutikken til Bekken & Strøm.

 

NB:

  • Om det står 0- i antall på varen du vil bestille så kan det skyldes at det ikke er påtrykt logo på produktene, men produktet kan finnes på lager. Så bestill om det står 0 (null)!
  • Barnestørrelser finnes på mange av produktene, med de er på egne varenummer og dermed ikke samme avtalepris. Men det er altså mulig å bestille - og få trykt på logo!

Lykke til med handelen!