
Retur av slakt og medlemskjøp
(Oppdatert 28.02.25) Returslakt er en ordning som er etablert for å gi deg som produsent muligheten til å ta hjem eget slakt til forbruk i egen husholdning.
(Oppdatert 28.02.25) Returslakt er en ordning som er etablert for å gi deg som produsent muligheten til å ta hjem eget slakt til forbruk i egen husholdning.
30.05.25) Her finner du en oppdatert oversikt på innmeldte kviger og kyr for salg i Midt-Norge, område Trøndelag.
(26.02.25) Er du oppdatert på siste informasjon om blåtunge og frivillig vaksinering? Det har vært flere møter, både fysiske og på Teams i det siste. Vi har nå lagt ut et opptak fra et av møtene.
(24.02.25) Prognosene viser at det vil være behov for å trekke frem noe mer slakt i ukene etter telledato, og derfor blir engrosprisen på storfe holdt uendret fra uke 10. I den opprinnelige prisløypen var det lagt opp til en reduksjon i engrosprisen på kr 1,00 pr kg fra uke 10, og en økning på kr 1,00 pr kg fra uke 14.
30.05.25) Her finner du en oppdatert oversikt på innmeldte kviger og kyr for salg i Møre og Romsdal.
(09.04.25) Oversikt over tilgjengelig kjøttfe for salg. Vi har i tillegg kåra ungokser.
(21.02.25) Tallefjøs og mange dyr til tross. Ammekuprodusent Håkon Marius Kvæken fra Løten har gode rutiner på hvordan han skal levere rene dyr til slakt til Nortura.
(09.04.25) Oversikt over tilgjengelig kjøttfe for salg. Vi har i tillegg kåra ungokser.
(18.02.25) – Fra i dag, tirsdag 18. februar differensierer vi omsetningskostnadene på livdyr storfe om du bruker Min Side, kontra å ringe livdyrformidler eller Medlemssenter for å få registrert dine bestillinger, salg eller direkteomsatte dyr, sier Odd Finnesand, fagsjef livdyr i Nortura.
(Sist endret 13.02.25) Vårt populære Biffakademi er et utdanningstilbud for produsenter innen spesialisert kjøttproduksjon. Kurset passer for både erfarne og ferske produsenter som ønsker å utvide kunnskapen innen produksjonen. Tilbudet er et samarbeid mellom TYR og Nortura.