Produktnyheter fra Nortura: Gilde utvider porteføljen innen hermetisk kjøtt
(20.09.23) Gilde lanserer to spennende nye smaker: Kebabkjøtt og Tacokjøtt med bønner, i tillegg skal det satses inn mot den kommende lammesesongen.
Gilde utvider porteføljen innenfor hermetisk kjøtt og lanserer to nye smaksrike produkter, Gilde kebabkjøtt og Tacokjøtt i resirkulerbar pappemballasje.
– Gilde er glade for å introdusere disse nye smakene i lanseringsvindu 3. Vi håper disse to nyhetene møter våre forbrukeres varierte smakspreferanser og behov. Vi tror at både kebabkjøtt og tacokjøtt med bønner vil bli godt mottatt av våre kunder og vil legge til rette for spennende matopplevelser, sier Produktsjef Langtidsholdbart, Martine Bunæs.
Nå kan man enkelt få den autentiske smaken av kebab hjemme på eget kjøkken. Kebabkjøttet kan enten varmes opp eller spises som det er. På den miljøvennlige emballasjen får også forbruker praktiske råd om både tilberedning, servering, for eksempel i pitabrød, sauser og så videre.
– Vi har brukt mye tid på å finne den autentiske smaken som vi tror kebabelskere vil sette pris på! Nå blir det mulig å enkelt lage hjemmelagde kebabretter med den gode Gilde-kvaliteten, sier Bunæs.
Raske og enkle måltider
Tacokjøtt med bønner er en nyhet som gjør den velkjente tacoopplevelsen både kjappere og enklere. Denne smaken kombinerer mørt og smakfullt kjøtt med bønner, godt balansert med de klassiske taco-krydderne. Det er en ideell løsning for de som ønsker en velsmakende og enkel måte å lage en smakfull taco på – perfekt for folk i farta eller studenter.
– Vi håper at de nye produktene møter forventningene til forbrukerne våre. Vi ønsker å levere smakfulle og kvalitetsprodukter som gjør matlagingen enklere for folk i alle aldre, og at de nye lanseringene gjør nettopp dette, avslutter Bunæs.
Kebabkjøttet finner man hos Coop og NorgesGruppen. Tacokjøtt finner man hos Coop. Kebabkjøttet skives og stekes noen minutter på hver side. Perfekt i pitabrød, på pizza eller i baguetter. Tacokjøttet trenger kun oppvarming og er klar til servering i lefse. Begge produktene er spiseklare.
Satsing på lam
Lammesesongen er en viktig slaktesesong for Gilde. Som en del av satsingen på lokalt produsert lammekjøtt, vil Gilde tilby et bredt utvalg av lammeprodukter av høy kvalitet.
Fra Norges lam–serien til Gormetlam og Hverdagslam, vil Gilde sikre at forbrukerne kan nyte den beste kvaliteten og smaken av norsk lam i kommende sesong, samt tilberede det lammekjøttet de ønsker.
– 28. september er Fårikålens Festdag og i år feirer vi festdagen sammen med kokkelaugene til det Norske kjøkken! Kokker over hele landet vil bidra til å hedre hele Norges nasjonalrett, så det kommer til å bli mange og godt synlige aktiviteter, sier markedssjef lam Sabina Kleveland.