Otta Hotell
Produsenttreff Gudbrandsdalen
nov
Produsenttreff Gudbrandsdalen
Norturaeiere produserer kjøtt og egg i verdensklasse. Kanskje er vi ikke flinke nok til å kommunisere, og tjene penger på det?
Cecilie Hultmann, leder for bærekraft i Nortura, kommer til Otta og formidler sine tanker om norsk kjøtt sin plass i debatten om kosthold og miljø.
I tillegg har vi litt fagprogram etter lunsj.
Program for dagen:
- 10.30 Kaffe og kringle
- 11.00 Bærekraft v/ Cecilie Hultmann, bærekraftansvarlig i Nortura
- 12.30 Nytt fra Norturastyret v/ Hans Amund Braastad
- 13.00 Lunsj og sosial
- 14.00 Fagprogram
- Muligheter med ungdyret v/ Elisabeth Kluften, rådgiver storfe
- Jakten på marginene v/ Eirik Kolbjørnshus, rådgiver småfe
- 15.30 Vel hjem
Påmelding
Påmelding til Medlemssenter innen 29. oktober på grunn av servering.
Send epost til medlem@nortura.no, eller på telefon: 95 51 84 00