Produsenttreff Gudbrandsdalen

nov
Otta Hotell

Produsenttreff Gudbrandsdalen

Norturaeiere produserer kjøtt og egg i verdensklasse. Kanskje er vi ikke flinke nok til å kommunisere, og tjene penger på det?

Illustrasjon til møtetCecilie Hultmann, leder for bærekraft i Nortura, kommer til Otta og formidler sine tanker om norsk kjøtt sin plass i debatten om kosthold og miljø.

I tillegg har vi litt fagprogram etter lunsj.

Program for dagen:

  • 10.30 Kaffe og kringle
  • 11.00 Bærekraft v/ Cecilie Hultmann, bærekraftansvarlig i Nortura
  • 12.30 Nytt fra Norturastyret v/ Hans Amund Braastad
  • 13.00 Lunsj og sosial
  • 14.00 Fagprogram
    • Muligheter med ungdyret v/ Elisabeth Kluften, rådgiver storfe
    • Jakten på marginene v/ Eirik Kolbjørnshus, rådgiver småfe        
  • 15.30 Vel hjem

Påmelding

Påmelding til Medlemssenter innen 29. oktober på grunn av servering.

Send epost til medlem@nortura.no, eller på telefon: 95 51 84 00

Velkommen til sosialt treff på Otta!