Fjørfeskolen - kurs for konsumeggprodusenter

nov
Ersgard i Stjørdal
  • (20. november)
  • (21. november)

Fjørfeskolen arrangerer i uke 43 og 47 nytt kurs for konsumeggprodusenter. Kurset har en varighet på fire dager og er bygd opp med to todagerssamlinger. 

Program og info pdf.

Kurset er godkjent av Mattilsynet i henhold til kompetansekravet i Forskrift om høns og kalkun og tilsvarende kompetansekrav om dyrehelse i Dyrehelseforskriften.

Tredje kursdag (andre samling): Onsdag 20. november 2024

  • 0930 – 1000 Kaffe
  • 1000 – 1130 Helse, velferd og sykdom hos verpehøns, Heidi Takle Bjørnebye, Nortura
  • 1130 – 1230 Lunsj
  • 1230 – 1400 Smitteforebygging, rengjøring og desinfeksjon, Thorbjørn Refsum, spesialveterinær Animalia
  • 1415 – 1530 Gruppearbeid
  • 1545 – 1715 HMS i hønsehuset, Norsk landbruksrådgiving
  • 1800 Middag og sosialt samvær

Fjerde kursdag (andre samling): Torsdag 21. november 2024

  • 0900 – 1030 Produksjonskontroll og produksjonsstyring, Hildebjørg Haugan, Nortura
  • 1045 – 1130 Kvalitetssystem (regelverk, varemottakerkrav, KSL), Brit Våga, Nortura
  • 1130 – 1230 Lunsj
  • 1230 – 1430 Fra innsett til avliving: Rutiner gjennom innsettet, Brit Våga, Nortura
  • 1430 – 1500 Oppsummering, avslutning og utdeling av deltakerbevis