Vi fortsetter å bygge videre på suksessene på lam

(01.07.21) I fjorårets høstsesong (uke 33-43) løftet Nortura salget av Gilde-lam med 18 %. Denne suksessen skal vi bygge videre på i årets høstsesong.

Gilde annonse

God utvikling for Hverdagslam

Hverdagslam-produktene selger stadig bedre. Hvis vi sammenlikner siste rullerende år (til og med uke 22 2021) med tilsvarende periode året før, så har vi en positiv salgsutvikling på Hverdagslam på hele 21 %.

Vi har lykkes med å gjøre lam mer tilgjengelig og lettere å bruke til hverdagsmåltider ved hjelp av inspirasjon og fristelse. En kan nesten si at Gilde har åpnet et helt nytt marked for lam. Derfor blir det fullt trykk på å bygge videre på Hverdagslam også fremover.

Hverdagslam lammekoteletter, lårskiver, strimler og kjøttdeig selger svært godt. Nyhetene som ble lansert i fjor høst, benfritt grytekjøtt og kebabkrydrede strimler, har også en bra utvikling.

Gilde Hverdagslam grytekjøtt

Grillsesong og høst

Når det gjelder årets sommersesong, har vi videreført suksessene fra tidligere år med krydrede grillskiver, grill-lam og rødvinsmarinert fårefilet.

Når grillsesongen er over, er en ny høstsesong over oss. Denne høsten skal vi jobbe videre med å forsterke og øke «Hele Norges Lam» – konseptet som ble lansert i fjor. Hele Norges Lam løfter frem budskapet om hvordan Gilde bidrar til at det er gårdsbruk i hele vårt vidstrakte land. Teksten på pakningen underbygger dette budskapet, og det samme gjør annonsene som vil være å se i media i denne perioden.

Fårikålkjøttet i Hele Norges Lam – konseptet fikk terningkast 6 i Dagbladets test av fårikålkjøtt i fjor høst. Kanskje greier vi det i år også?

Hverdagslam og Gourmetlam – produktene vil selvsagt også løftes frem i løpet av høsten. I ukene 36 – 43 vil produkter av både sau og lam være godt synlige i magasiner, i sosiale medier og på TV-reklame. Der vil vi løfte frem det unike med de ulike produktene, det være seg produkter som har vært med oss noen år, eller nyhetene fra i fjor.

Gilde Gourmetlam lammecarre

Gilde Gourmetlam lammestek surret

Relatert informasjon (ekstern)