LAM 2023 på Scandic Hell

(27.06.22) Snart er det gått tre år siden vi samla nesten 500 sauebønder og andre saueinteresserte til kongress i Tromsø. Nortura, Animalia, Felleskjøpet, Norsk Sau og Geit og Norsk Landbruksrådgiving har nok en gang satt ned en arrangementskomité med mål om å arrangere ny kongress helga 17. -19. februar 2023.

Scandic Hell

Denne gangen samles vi i Trøndelag, nærmere bestemt Scandic Hell på Stjørdal, i gangavstand fra Trondheim Lufthavn Værnes.

LOGOPlanen er å arrangere busstur til gode sauekollegaer i lokalområdet på fredag og at selve kongressen foregår lørdag og søndag. Lørdagskveld blir det som vanlig stor festmiddag med underholdning.

Sett av helga alt nå. Mer informasjon om påmelding og fagprogram kommer så snart det er klart på denne hjemmesida og i bladet Sau og Geit nr. 5.

Evalueringen fra tidligere kongresser viser at utstillingen er en viktig del av en vellykket kongress. Vi inviterer derfor firma og organisasjoner til å delta med utstilling på LAM 2023. Scandic Hell har et flott «myldre» -areal som egner seg godt til små og store utstillinger.

Har du lyst til å delta som utstiller på lam 2023 og treffe landets mest framoverlente sauebønder? Mer informasjon om dette finner du på lenka nedenfor.

Salg av stands - informasjon.pdf

Påmeldingsskjema for utstillere Lam 2023.pdf