Nyheter/pressemeldinger - arkiv 2020


 

 • Åpnet medlemsbutikk i Møre og Romsdal

  (06.07.20) Fredag 3. juli åpnet Nortura medlemsbutikk i Møre og Romsdal. Den etterlengta medlemsbutikken er lokalisert på Vikebukt i Vestnes kommune, og har åpent tirsdag, torsdag og fredag.

 • Nortura moderniserer Joika

  (02.07.20) Etter 60 år med den karakteristiske Joika-boksen, vil Nortura nå endre navn og design. – Tiden er moden for et skifte, sier merkevaredirektør.

 • Nortura Rudshøgda nominert til Mangfoldsprisen 2020

  (01.07.20) Norturas anlegg på Rudshøgda samler 25 nasjonaliteter på arbeid i uka. Nå er de nominert til Mangfoldsprisen, som er Statens utmerkelse for fremragende bruk av etnisk mangfold og innvandreres kompetanse i arbeidslivet.

 • Omsetningsavgiften for 2020

  (Oppdatert 25.06.20) Landbruks- og matdepartementet har fastsatt satser for omsetningsavgift i 2020. For storfe, sau/lam og gris fastsetter departementet maksimalsatser, mens Omsetningsrådet fastsetter satsene gjennom året innenfor disse. Som alltid gjøres det en ny vurdering for 2. halvår på våren på grunnlag av endringer i markedet og prognosen.

 • Se Norturas første digitale eiermøte

  (23.06.20) Mandag lanserte Nortura en ny helhetlig plan for industristrukturen som skal gi ny fart i konsernet, og skape en moderne og bærekraftig samvirkebedrift. I dag (tirsdag) gjennomførte konsernsjef Anne Marit Panengstuen vårt første heldigitale møte med eierne.