Norsk lam fra Gilde

(18.09.23) Nå kommer fokuset på lam i butikkene, og på gilde.no finner du oppskrifter med norsk lam fra Gilde. Torsdag 28. september er det fårikålens dag, for å feire Norges nasjonalrett!

Lammelår med chevrepanacotta. Foto: Gilde

Lam fra Gilde er i verdensklasse når det kommer til smak og kvalitet!

Lammelår, koteletter, fårikål og lammestek. Her finner du oppskrifter til lam for hele året.

– Vi håper på å fortsette den gode trenden i 2023, og legger alt mediefokuset på sesong-produktserien vår «Hele Norges Lam», sier Cecilie Strøm Haukeberg, produktsjef Nortura.

Fårikålens dag

– I forbindelse med fårikålens dag ønsker vi å fronte våre samarbeidspartnere i Norske Kokkers Landsforening sammen med merkevaren Gilde og den norske bonden. Sammen med den klassiske oppskriften på fårikål, har vi utfordret kokkene på å lage noen nye oppskrifter med enten alternativ tilberedningsmetode, regionale varianter eller internasjonale varianter, sier Strøm Haukeberg.

Oppskriftene vil komme på Gilde sin hjemmeside i forbindelse med fårikålens dag som er torsdag 28. september.

Fårikål

Relatert informasjon

Relatert informasjon (ekstern)