Litteraturhuset, Oslo
Dialogmøte: Er rødt kjøtt farlig?
jun
Program:
- 08.30-09.00: Kaffe/te og lett servering
- 09.00-09.10: Åpning Anne Marit Panengstuen, konsernsjef i Nortura SA
- 09.10-09.20: TBA
- 09.20-09.30: Om kjøttets historie og utvikling i Norge Annechen Bugge (Forsker og forfatter på temaet mat- og spisevaner)
- 09.30-10.30: Panelsamtale
Marit Kolby (Ernæringsbiolog og høyskolelektor ), Anette Hjartåker (Professor ernæringsepidemiologi), Tine Sundfør (Klinisk ernæringsfysiolog, ph.d ), Arne Astrup (Senior Vice President, Professor, MD, DMSc Obesity and Nutritional Sciences, Novo Nordisk Fonden), Karianne Spetaas Henriksen (Fagsjef ernæring, Animalia), TBA. - 10.30-11-00: Spørsmål fra salen