Gilde på en sterk 7. plass av merkevarene i Norge

(19.11.20) YouGov kommer hvert år med en rangering av merkevarer som presterer spesielt bra. Gilde havner i år på en sterk 7. plass i kåringen, der vår «søster» Tine havner på tredjeplass.

Den norske topp 10-listen er sammensatt av merkevarer fra mange forskjellige bransjer. Felles er imidlertid at de har norsk eller nordisk opprinnelse. På topp i år havner Vipps, etterfulgt av Kiwi og Tine. Finn.no, Ikea og Clas Ohlson ligger foran Gilde på 7. plass.

Rangeringen er utarbeidet ved hjelp av indeksscoren til YouGovs Brandindex, som er gjennomsnittet av 6 forskjellige imageparametere: kvalitet, generelt inntrykk, verdi for pengene, anbefaling, omdømme og kundetilfredshet.

– Det er godt å se at vi når ut med historien om Gilde - fra den norske bonden, og at folk er så fornøyde med produktene våre. Det betyr ikke at vi kan eller skal lene oss tilbake, men vi vil fortsette å utvikle produkter som møter forbrukers krav og ønsker, og strekke oss etter en mest mulig bærekraftig produksjon, sier merkevaredirektør i Nortura, Nina Rishovd Stavenæs.